1. header-image

(18+) NSFW! Artista rataceste dezbracata prin desert, iar cuplul prezent poarta o masca gigantica in forma de… vagin

   Publicat pe  3 octombrie 2017 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

E 18+ si NSFW! Daca ati crezut ca le-ati vazut pe toate in materie de videoclipuri muzicale, ati ajuns exact unde trebuie. Avem pentru voi un altfel de videoclip, un videoclip in care artista isi canta piesa dezbracata, in timp ce persoanele care fac figuratie, doua la numar, sunt la fel de dezbracate, ratacesc prin desert si poarta o masca gigantica in forma de… vagin! Curiosi sa continuam?

Ceea ce tocmai ati citit mai devreme se intampla in cel mai nou videoclip lansat de Peaches, la piesa “Dumb fuck”. Peaches este o artista in varsta de 50 de ani, originara din Canada, pe numele ei real Merrill Beth Nisker. Are sase albume lansate si o cariera electroclash – dance-punk – synthpop si derivatele de aici, pe care si-a inceput-o in anii ’90.

De pe cel de-al saselea ei album, “Rub”, lansat in 2015, inca isi promoveaza piese, iar “Dumb fuck” e cel mai nou exemplu in acest sens. Videoclipul ei a fost primul pe 2017 lansat de Peaches, in acelasi stil NSFW (Not Safe For Work) cand vine vorba de privit.

“Dumb fuck” o aduce pe artista ratacita in desert, dezbracata, dar cu ochelari de soare si cu o jacheta in forma de sfarcuri. Alaturi de ea ratacesc in desert o fata si un baiat, ambii la fel de dezbracati, dar cu o masca gigantica in forma de vagin, care le acopera partile intime.

Videoclipul pentru “Dumb fuck” a fost regizat chiar de Peaches, alaturi de fratele sau, Craig Nisker. Varianta aceasta in care sunt prezente costumele vaginale nu e tocmai noua pentru artista, caci “Dick in the air”, “Vaginoplasty” si “Rub” pot fi la fel cateva exemple care au depasit limita imaginatiei…