1. header-image

6 ani de Carla’s Dreams marcati cu un nou single si cu un moment ULTRA asteptat

   Publicat pe  23 ianuarie 2018 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

A venit momentul cand, in sfarsit, il vedem pe Carla’s Dreams stergandu-si machiajul de pe fata. Asta se intampla in chiar ultimul videoclip lansat, dar fara a fi insa suficient pentru a afla cine se afla in spatele identitatii!

Carla’s Dreams a inceput in forta anul 2018 si a dezvaluit un nou single, la pachet cu un nou videoclip. Single-ul se numeste “413” si e cadoul pentru sase ani de activitate. Da, deja sase ani de Carla’s Dreams! Materialul a lasat impresia ca aduce in sfarsit raspunsul urcat la rangul de obsesie, inca de cand Carla’s Dreams lansa primele piese care s-au bucurat instant de succes, iar curiozitatea in special a opiniei publice tinea rand pe rand un subiect care sa faca referire la cine se ascunde in spatele mastii CSD. In ultimul cadru, artistul isi sterge cu un servetel masca de fata, insa rezultatul nu aduce raspunsul asteptat.

De la piesa la piesa, Carla’s Dreams a evoluat considerabil, iar datorita nivelului atins s-a inceput sa se vorbeasca mai mult de piese si mai putin de identitate, lucru despre care Carla’s Dreams a vorbit inca de la inceput, ca o preferinta pentru aceasta forma de a oferi o reactie la piese, si nu la identitate.

“413” aduce un stil underground si un mister vizual de care acelasi Roman Burlaca a fost raspunzator. Pariul virtualteam.ro e ca inca mai avem multe de vazut si de auzit… 6 ani au marcat doar inceputul! ­čÖé