1. header-image

99 de probleme pentru Miss Platnum! (VIDEO)

   Publicat pe  28 septembrie 2013 de in categoria - + Videoclipuri

Nu se conformeaza noilor trenduri, face arta si nu tine cont de vechile sfaturi. A filmat din nou in Romania, are 99 de probleme, dar niciuna care sa-l vizeze pe… barbatul ei!

Miss Platnum s-a intors. Artista romano-germana, sustinuta de la bun inceput de virtual-team.is-great.net, a revenit in peisajul muzical singura, cu “99 probleme”. Miss Platnum a facut in ultimul timp echipa cu Yasha si Marteria, la piese precum “Lila Wolken” sau “Feur”. “99 probleme” e chiar titlul noului single pe care-l promoveaza, unul extras de pe viitorul album “Glück und Benzin”.

“99 probleme” face referire la feminism, la influente, la standarde si la un ritm totusi propriu, independent, trait hotarat de artista. Materialul a fost filmat, surprinzator sau nu, in Romania, iar ipostazele surprinse aduc in prim plan femei, din etape si clase sociale diferite. Si cum vorba aceea, unde e loc de femei, e loc si de tot atatea probleme. Desi s-ar putea vorbi despre o modelare dupa un anumit standard, felul in care Miss Platnum actioneaza e felul in care o femeie isi traiaste viata tinand cont de propriile principii, fara a se lasa influentata de asteptarile celorlalti.

Femeile surprinse in videoclip sunt femei care se descurca extraordinar in “n” domenii, femei puternice, de la medic – la dansatoare, de la o mama singura – la o intreprinzatoare. Miss Platnum descalifica total elementele de fatada si arata ca se descurca la fel de bine si cu lucrurile vechi. Nu are nevoie de lux, e impunatoare, independenta si increzatoare in faptul ca cele 99 de probleme de pe mai multe planuri nu-l includ si pe barbatul ei. Un barbat in adevaratul sens nu e niciodata o problema pentru o femeie puternica…

Miss Platnum aminteste pe durata cantecului si de un vechi sfat aducator poate de succes, cu mentiunea ca nu-l poate lua in considerare. Ea nu lanseaza piese dupa piese fara a tine de anumite valori, prefera sa faca arta, tocmai pentru a nu se confunda cu toata gasca aceasta aparuta intr-aceeasi directie.

“99 probleme” e piesa in care Miss Platnum recomanda publicului sa-i asculte si vechile piese in care a pus punctual pe “i” sau a aratat cu degetul inspre problemele si lucrurile aparute ca si trend.

Asteptam parerile voastre despre acest videoclip. Daca v-a placut articolul nostru, nu uitati sa ne dati LIKE si pe pagina de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutatile postate!