1. header-image

Adele, RECORD pe VEVO cu single-ul impacarii, “Hello”

   Publicat pe  25 octombrie 2015 de in categoria - Flash News

Featured Image

Adele isi pregateste din nou dominatia. Proaspatul ei single lansat, “Hello”, a reusit deja sa doboare un mult ravnit record pe VEVO!

A ramas o zi importanta ziua revenirii si iata cat de apreciata a fost. Dupa trei ani de absenta, Adele e din nou prezenta in industria muzicala cu o super piesa, “Hello”, foarte curand si cu un nou album.

In cronologia lansarii, “Hello” a venit dupa trei ani de pauza. Ultimul single lansat de Adele fusese “Skyfall”, pentru coloana sonora a francizei James Bond, cu care a si reusit sa castige premiul Oscar pentru “cel mai bun cantec”.

La capitolul castiguri, artista si-a mai bifat unul odata cu aceasta revenire. A reusit sa doboare pe VEVO recordul pentru cel mai vizionat videoclip in 24 de ore, surclasand astfel recordul stabilit de Taylor Swift si Kendrick Lamar, la piesa “Bad Blood”, ramas in picioare 159 de zile.

Astfel, noul record pe VEVO pentru vizualizarile facute in 24 de ore este de 27.7 milioane. Adele a depasit cu 7.6 milioane de vizualizari precedentul recordul al lui Swift.

In prezent, videoclipul piesei “Hello” are peste 50 de milioane de vizualizari, in doar trei zile de la aparitie!

212 total views, 1 views today