1. header-image

Alexis Jordan, SUPER demonstratie LIVE la X Factor

   Publicat pe  26 noiembrie 2012 de in categoria - X Factor

Gala a treia X Factor a oferit si o super demonstratie din partea americancei Alexis Jordan!

In prima gala, Alesha Dixon incanta audienta si semna un debut perfect pentru noul sezon X Factor. Saptamana trecuta, in cea de-a doua gala, Loreen, castigatoarea Eurovisionului din acest an, si-a demonstrat calitatile vocale incontestabile in urma unui super show. Programata ieri, nici cea de-a treia gala X Factor nu a dus lipsa de un nume mare. Alexis Jordan, artista orginara din America, cunoscuta pentru piese precum “Happiness”, “Good girl” sau “Got 2 love u” (ft. Sean Paul) a fost prezenta pe scena X Factor si a sustinut de asemenea o super demonstratie!

citeste si: Dan Bittman pierde primii doi concurenti intr-o seara plina de surprize la X Factor. Iata CRONICA celei de-a treia gale!

Artista si-a inceput momentul chiar cu piesa care a consacrat-o, “Happiness”. Prezentatorii Razvan si Dani au stat putin de vorba cu ea imediat dupa interpretare si, pentru a evita problema de saptamana trecuta, au vorbit direct in engleza, intr-un “russian – english mai exact, de pe urma caruia s-au amuzat si ei, si membrii juriului. Alexis Jordan a explicat ce inseamna X Factor pentru ea si a recunoscut ca vocile din concurs sunt foarte bune. Cantaretei i s-a parut interesanta si ideea ca un concurent de la X Factor sa cante in deschiderea unui concert de-al sau, evident, cu atat mai mult daca este vorba despre un concert in Romania.

A doua piesa pe care Alexis Jordan a interpretat-o a fost “Good girl”, o piesa ajunsa, printre altele, pe primul loc in topul “Billboard Hot Dance Club Songs” din America.

Cum vi s-au parut interpretarile?