1. header-image

Álvaro Soler canta acum “El mismo sol” alaturi de Jennifer Lopez

   Publicat pe  21 octombrie 2015 de in categoria - Muzica

Featured Image

Jennifer Lopez se aude pe una dintre cele mai ascultate piese ale verii, “El mismo sol” a lui Álvaro Soler, dupa ce piesa a fost refacuta, special ca sa cucereasca intreaga lume!

Foarte scurt, despre Álvaro Soler (24) se poate spune ca a avut cel mai fericit debut muzical. Prima lui piesa promovata de pe primul album din cariera, “El mismo sol”, s-a bucurat de un super succes vara asta, ba mai mult, inca se bucura, caci ea se poate auzi in continuare la fel de mult la radio sau pe tv.

In sase luni de la aparitie, videoclipul piesei a adunat aproape 50 de milioane de vizualizari. Iata insa ca succesul a fost departe de asteptarile spaniolului. Cel putin asta se poate crede vazand ca piesa “El mismo sol” are de acum o noua versiune, proaspat lansata.

Álvaro Soler nu o mai canta singur, ci alaturi de Jennifer Lopez. Ca timp, piesa beneficiaza de acelasi numar de minute, insa are acum si versuri in limba engleza, in intentia de a cuceri intreaga lume.

Se dovedeste a fi inspirata alegerea aceasta?

Noul videoclip e deja filmat si urmeaza sa fie lansat cat de curand. “El mismo sol” (feat Jennifer Lopez) nu a apucat sa fie inclusa pe albumul de debut al spaniolului. Intitulat “Eterno Agosto”, acesta a fost lansat pe data de 26 iunie, la doua luni distanta de la aparitia videoclipului initial “El mismo sol”.

171 total views, 1 views today