1. header-image

Amir isi consuma iubirea in videoclipul SUPER single-ului “États D’Amour”

   Publicat pe  24 septembrie 2017 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

Amir se muta in casa noua si ne duce prin viata pe care o imparte cu persoana iubita. Isi consuma starile de iubire, ezita si isi doreste sa reaprinda flacari. Totul, in videoclipul SUPER single-ului “États D’Amour”!

De Amir (33) va amintiti probabil de la Eurovisionul din 2016. Participarea din partea Frantei i-a adus artistului de origine israeliana o si mai mare recunoastere, atat pe teritoriul Frantei, cat si in intreaga Europa. Amir a incheiat concursul pe un onorabil loc 6, inregistrand atunci chiar cel mai bun rezultat in dreptul Frantei din ultimii 14 ani.

Acum, el se pregateste sa-si lanseze al treilea album din cariera, intitulat “Addictions”. Materialul ar urma sa apara pe data de 27 octombrie dar, pana atunci, artistul se ocupa de promovarea celui mai nou single, “États D’Amour”. Acesta vorbeste despre o iubire care se consuma intr-un mod cunoscut, atunci cand intervin ezitarile, iar sentimentele sunt dictate de starea de spirit, unele avand deci o intensitate mai mare, altele aflandu-se in tentativa de a fi recladite dupa o greseala comisa.

Amir se considera un “mic piroman”, pentru ca “a ars atatea intrebari”, dar ii promite persoanei iubite ca va renunta la ezitari daca aceasta va reaprinde flacara.

Videoclipul a fost regizat de Francis Cutter si beneficiaza de prezenta lui Caroline Blot, in rolul persoanei cu care Amir isi imparte viata.