1. header-image

Aparitie DEPLORABILA a lui Justin Bieber in capitala Spaniei

   Publicat pe  29 octombrie 2015 de in categoria - Flash News

Featured Image

Justin Bieber a vizitat ieri capitala Spaniei si nu a parut deloc incantat de acest lucru. Atitudinea aroganta si nepasatoare a dat internetului imagini cum putine persoane isi doreau sa vada!

In plina promovare a ultimelor piese, “What do you mean?” si “Sorry”, Justin Bieber a fost surpriza de ieri a Madridului. Artistul a acordat un interviu unui post de radio si si-a incheiat seara participand la o emisiune televizata.

Cum era evident, toata lumea a incercat sa obtina cat mai multe de la Bieber, insa, partea cea mai proasta a fost aceea ca artistul si-a uitat dispozitia acasa. Intai, la partea aceasta au contribuit si cei de la radio, caci acolo a fost prima lui oprire. Doar opt minute a rezistat la interviu, dupa care s-a ridicat brusc si i-a lasat cu ochii-n soare.

Desi nu le-a reprosat nimic, pe fata artistului se citea exasperarea la fiecare intrebare stupida la care trebuia sa raspunda. Comunicarea nu a fost nici ea usoara intrucat el a dat peste niste persoane care nu au depus nici cel mai mic efort in a vorbi limba engleza, ci doar au asteptat o traducere chinuita de la o a treia persoana ce se voia a fi translator.

Peste acelasi lucru a dat si la emisiunea tv El Hormiguero, difuzata de postul Antena 3 din Madrid. Traducerea prin casca a salvat dezastrul de la radio, dar nu si starea de dispozitie a lui Bieber. Nu a fost impresionat aproape de nimic, desi gazdele emisiunii i-au pregatit o multime de surprize iar foarte multi fani au avut sansa de a-i fi alaturi din public.

Curios e ca a fost pentru a patra oara cand participa la emisiunea gazduita de Pablo Motos, dar niciodata intr-o dispozitie atat de proasta. Mai jos puteti vedea un scurt fragment in care este intrebat, printre altele, daca si-a facut vreodata patul sau daca si-a calcat vreodata o camasa. Raspunsurile au fost oferite mai mult din bunul simt al prezentei, nu si al placerii de a fi in postura de invitat.

+ momentul in care a primit un cadou:

La scurt timp dupa emisiune, probabil si din cauza reactiilor de pe retele de socializare, Justin Bieber a postat pe Twitter un mesaj prin care-si cerea scuze, motivand ca a fost un pic bolnav.

Cum ati vazut voi toate aceste intamplari?

240 total views, 3 views today