1. header-image

Avem numele primilor 3 finalisti ai Selectiei Nationale Eurovision 2018. Rezultat SURPRIZA! Sau nu?!

   Publicat pe  21 ianuarie 2018 de in categoria - Eurovision 2018

Featured Image

S-a incheiat prima semifinala a Selectiei Nationale Eurovision 2018 si avem un prim rezultat surpriza!

Desfasurata la Focsani, la Teatrul Municipal “Maior Gheorghe Pastia” si transmisa in direct de TVR 1, TVRi, TVR Moldova si TVR+, prima semifinala a Selectiei Nationale Eurovision 2018 a avut 11 concurenti la start, dupa ce al 12-lea, Tom Hartis, s-a retras din motive medicale. Semifinala i-a regasit pe Alex Florea si Eduard Santha, doi dintre finalistii de anul trecut…

Pentru Alex, lucrurile nu au mers bine. Chiar daca a reprezentat Romania anul trecut la Eurovisionul din Kiev, juriul l-a lasat acum acasa. Piesa lui, “Nobody told me it would hurt”, nu a reusit sa se regaseasca la final printre cele trei finaliste, desi juriul a avut-o in componenta si pe Ilinca, cea cu care a cantat “Yodel it!” si despre care vocile rele spuneau ca-l va favoriza in aceasta semifinala, lucru care nu s-a intamplat.

Pentru finala, Eduard Santha a reusit sa obtina biletul, de pe ultimul loc. Semifinala a fost castigata de Alexia si Matei, cei mai tineri din concurs, o noua descoperire a lui Mihai Alexandru, cel care a compus si piesa castigatoare de anul trecut. Alexia si Matei au cantat “Walking on water”.

Daca se va indrepta compozitorul catre un nou succes, de data aceasta cu o alta formula inventiva, ramane de vazut. In finala s-a mai calificat si trupa Echoes, cu piesa “Mirror”, un nume care nu a spus nimic, dar care a surprins extrem de placut.

Ca sa observati cine a ramas acasa din aceasta semifinala, regasiti finalistii cu bold!

1. “A LOVE WORTH FALLING FOR” – Lina
2. “DEVOTED” – Johnny Badulescu
3. “FROM UNDERNEATH” – Hellen
4. “MESOM ROMALES” – Eduard Santha
5. “MIRROR” – Echoes
6. “NOBODY TOLD ME IT WOULD HURT” – Alex Florea
7. “RENACER” (“REBORN”) – Waleska
8. “RISE UP” – Liviu Anghel
9. “TAKE ME AWAY” – CornEL
10. “TEARDROP RAIN” – Tom Hartis
11. “THE PERFECT FALL” – Elena Turcu
12. “WALKING ON WATER” – Alexia & Matei

Semifinalele Selectiei Nationale vor continua la Timisoara (pe 28 ianuarie), la Craiova (pe 4 februarie), la Turda (pe 11 februarie) si la Sighisoara (pe 18 februarie), in timp ce marea finala este programata la Bucuresti, la Sala Polivalenta (pe 25 ianuarie).

Sunteti multumiti de rezultatul din aceasta seara?