1. header-image

Beyonce, vocea noua de pe piesa momentului, relansata in scop caritabil

   Publicat pe  30 septembrie 2017 de in categoria - Videoclipuri Wow

Featured Image

Beyonce completeaza cu vocea sa piesa momentului, intr-un videoclip care trimite incasarile victimelor uraganelor si cutremurelor, si in care-l vedem in primele secunde si pe Cristiano Ronaldo!

Beyonce nu a avut o activitate muzicala notabila in 2017 si asta pentru ca a dat nastere, in iunie, unor gemeni, carora li s-a dedicat complet. Artista a reactionat acum la fel cum face armata. Ca sa ajute si ca sa poata fi decisiva, ea a refacut alaturi de J. Balvin si Willy William piesa momentului, “Mi gente”.

Ajutorul vine in urma uraganelor si cutremurelor care au devastat oamenii din Statele Unite, Puerto Rico, Mexic si zona Insulelor Caraibe. Toate incasarile obtinute in urma acestei piese vor fi donate catre organizatii de caritate, cu un nou semnal de alarma pentru lipsa de urgenta in reactie a guvernului american vizavi de aceste dezastre.

Cantareata are toata sansele sa obtina o suma considerabila gratie acestei noi variante. Versiunea originala a piesei fost lansata acum trei luni pe Youtube si a adunat (ATENTIE!) peste 850.000.000 de vizualizari si a fost numarul 1 in mai multe tari.

Queen B canta acum si in spaniola si face ca totul sa sune mult mai sexy si mult mai puternic. Videoclipul atasat acestei noi variante e o colectie de momente ale fanilor, colectie care debuteaza cu imaginea lui Cristiano Ronaldo, insotit de fiul sau si un prieten al acestuia.