1. header-image

Catalin Josan, Mandinga si Viky Red merg in finala. Iata lista completa!

   Publicat pe  28 februarie 2012 de in categoria - Eurovision 2012

© TVR

Vesti pe banda rulanta de la Eurovision Romania. TVR-ul a anuntat in urma cu putin timp care sunt cele 15 cantece finaliste pentru Selectia din acest an!

Aproape trei sferturi dintre cei respinsi aseara au reintrat in faza auditiei de astazi. Pentru unii asta a purtat noroc, insa pentru altii lucrurile incepute prost… s-au terminat la fel. Acum a fost vorba de o departajare in functie de felul cum suna un cantec sau altul, iar de abia acum pot incepe si discutiile privind felul de selectie.

Doru Isaroiu (Parlament), Aurelian Temisan si T&L (X Factor) au reusit sa primeasca in cele din urma acceptul pentru faza auditiei, insa nu s-au numarat printre numele ajunse in finala. Dintre cei cunoscuti, respinsi in prima faza, au avut mai mult noroc Catalin Josan si Tasha, primul reusind sa si “castige” faza auditie, cu un total de 98 de puncte.

Culmea, numele pe care le-am prezentat ieri ca fiind cele cu care ne-am obisnuit in ultimul timp, nu au reusit sa ajunga in finala. Aici vorbim de artisti precum Lora, Simona Nae, Popas Band, Amadeus, Lucian Viziru, Leticia, Robert Patai (Vocea Romaniei), Sebastian Muntean (Vocea Romaniei) si, surpriza… Liviu Guta. Pe niciunul dintre acestia nu-i revedem pe lista celor 15 finalisti!

Mandinga si Viki Red se afla totusi acolo, la fel ca Bianca Purcarea, participanta in primul sezon X Factor. Aceasta din urma e in finala cu doua dintre cele trei piese inscrise, situatie asemanatoare cu cea a artistei Ana Mardare. Iata lista intreaga a finalistilor:

Edict si Loredana Cavasdan figureaza ca rezerve. Juriul le-a ales in cazul in care cineva se va retrage!

STATISTICA Virtual-Team: Daca TVR-ul nu facea o derogare de la regulament, 4 dintre cele 15 cantece nu ar fi ajuns in finala. La fel se intampla si cu cele doua rezeve!

Ce parere aveti de finalisti, de piese cui sunteti cei mai curiosi si cine ati vrea sa reprezinte Romania anul acesta la Eurovision?

citeste si: