1. header-image

Celia revine cu un fragment de suflet dupa mai bine de 4 ani

   Publicat pe  7 septembrie 2017 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

Au trecut mai bine de patru ani de la ultima piesa lansata de Celia. In tot acest timp, artista s-a dedicat vietii de familie, dar si-a pregatit intens revenirea, iar acum ofera un “fragment de suflet” gata sa ramana in topul pieselor de referinta!

“Aveti aici un fragment de suflet. Fie ca ai fost inselat, fie ca ai inselat, iar mai apoi ai regretat ca ai pierdut o iubire sincera. Sunt convinsa ca sunt multi care se regasesc in versurile acestea”, a scris Celia pe pagina ei de Facebook atunci cand a postat videoclipul noului single.

Materialul a venit dupa mai bine de patru ani de pauza, timp in care Celia a preferat sa se dedice complet vietii de familie. Ea s-a mutat in Australia si s-a casatorit cu australianul Ardeli, alaturi de care are si un baietel venit pe lume la noua luni de la casatorie.

“M-am intors de dorul vostru, voi sunteti cei care ne dati avand si ne puneti aripi noua, artistilor”, a mai scris Celia pe Facebook.

Piesa ei de revenire, “La doua capete”, este cantata alaturi de Karym, un artist talentat, la inceput de drum. “La doua capete” vorbeste despre dragoste si infidelitate, eternul subiect capabil sa distruga starea de bine a oricui. Videoclipul a fost regizat de Florin Botea, la Colibita (jud. Bistrita-Nasaud) si prezinte cateva cadre absolut superba, in special avandu-i pe cei doi artisti singuri, intr-o barca.