1. header-image

Colaborarea toamnei? Zayn canta cu Sia noul lui single “Dusk Till Dawn”

   Publicat pe  7 septembrie 2017 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

Din super colaborare in super colaborare. Zayn a facut acum echipa cu Sia pentru cel mai nou single, “Dusk Till Dawn”. Sa vorbim deja de colaborarea toamnei?

“Dusk Till Dawn” e “colaborarea de care nu am stiut niciodata ca am nevoie”, asa a tradus un fan cel mai nou single lansat de Zayn impreuna cu inegalabila Sia. Single-ul sta sa fie inclus pe cel de-al doilea album pregatit de Zayn insa, momentan, nu se cunosc detalii privind continutul sau momentul lansarii lui.

Zayn lanseaza single-ul aceasta cu Sia dupa ce la sfarsitul anului trecut lansa piesa “I don’t wanna live forever” alaturi de Taylor Swift, pentru soundtrack-ul filmului “Fifty Shades Darker”. Cu aceasta, a urcat rapid pe prima pozitie in toate topurile si a adunat peste 70 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Despre “Dusk Till Dawn” miza poate fi pusa in nota de certitudine ca va depasi toate performantele colaborarii cu Swift, gratie unei Sia al carei timbru face ca totul sa sune sexy si magistral.

Cum parea sa fie evident, vizualul e pe aceeasi linie. Are un scenariu de Marc Webb, desprins parca dintr-un film de actiune, si aduce o cursa captivanta prin oras, in care Zayn e personaj principal alaturi de actrita Jemima Kirke, cunoscuta cel mai bine ca “Jessa Johansson” din serialul “Girls”.

Nu rapim curiozitatea voastra vis-a-vis de ceea ce se intampla exact, ci va invitam sa descoperiti rezultatul la un click distanta! ­čÖé

“Cantecul acesta mai bine ar castiga toate premiile pentru cea mai buna colaborare”, a mai scris cineva pe Youtube.