1. header-image

DA, MAMA! Delia e dintr-o alta galaxie

   Publicat pe  1 iulie 2015 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

Produsa de baietii de la Carla’s Dreams, “Da, mama”, noua piesa cu videoclip a Deliei devine virala in Romania, la nici trei zile de la aparitia ei!

Ce e foarte interesant sta in faptul ca “Da, mama” isi mentine constanta in ritmul in care Delia isi face piesa cunoscuta. Casa de discuri Cat Music a notat ca noul videoclip al Deliei a reusit sa adune un milion de vizualizari in doar 30 de ore, performanta cum putini artisti se lauda pe teritoriul Romaniei.

Si mai interesant e ca vizualizarile sunt intr-o continua crestere. Pana la sfarsitul acestei zile, videoclipul are sansa de a dubla numarul lor, ceea ce iarasi e demn de laudat.

“Da, mama” e sustinuta nu doar de casa de discuri Cat Music, ci si de Global Records, casa de discuri a Innei, dat fiind faptul ca baietii de la Carla’s Dreams sunt si ei parte din Global Records.

Precedenta piesa lansata de Delia fusese tot alaturi de Carla’s Dreams, “Cum ne noi”. Statistic, din 14 mai si pana acum, ea a depasit 16 milioane de vizualizari si nu a parasit playlisturile posturile de radio sau de televiziune. Ramane asadar sa remarcam faptul ca Delia isi construiste atenta fiecare pas si ca isi ridica foarte sus steagul in industria noastra muzicala. Tot aici, putem spune si: “Da, mama! Delia e dintr-o alta galaxie…”