1. header-image

Delia si Carla’s Dreams, inspiratia pentru un cuplu perfect

   Publicat pe  14 mai 2015 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

Delia continua seria cantecelor despre dragoste, in cea mai noua colaborare a sa cu formatia Carla’s Dreams. Piesa se numeste “Cum ne noi” si a fost lansata astazi!

Jucausa inca de la prima nota si cu un titlu foarte interesant, piesa vorbeste despre acea dragoste tanara, care dureaza toata viata, si, in care, daca ai cazut, nu mai exista nicio iesire. Delia si solistul de la Carla’s Dreams sunt vocile celor doua jumatati, se completeaza una pe cealalta si niciodata nu ar mai putea forma acelasi intreg, alaturi de altcineva. Chiar daca ar fi sa se desparta, intotdeauna se vor cauta si se vor regasi.

Intrerupte de secvente cu cei doi artisti, in clipul plin de culori si contraste apar doua cupluri, in diferite ipostaze. Primul reuseste sa evadeze dintr-o camera cu o bomba pe cale sa explodeze, iar apoi dintr-o camera incuiata datorita implicarii ambilor parteneri in gasirea solutiei. Cel de-al doilea cuplu este foarte jucaus. Ca doi copii, cei doi se necajesc unul pe celalalt si fac o mare dezordine.

Intregul fir al videoclipului il puteti urmari mai jos!