1. header-image

Dua Lipa, “reguli noi” pentru o iubire consumata intr-un cerc vicios

   Publicat pe  11 iulie 2017 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

Considerata de multi artista momentului, britanica Dua Lipa a expus publicului, prin noul ei videoclip, regulile noi pentru iubirea aceea care duce nicaieri. Videoclipul a aparut cu doua zile inainte de concertul artistei din Romania!

“Regulile noi”, in versiunea originala “New Rules” e, de fapt, numele celui de-al saptelea single pe care britanica Dua Lipa (22) il promoveaza de pe albumul ei de debut. Interesant e ca ea a ajuns sa cante despre aceste “New Rules” dupa ce in 2015, la chiar primul single lansat, canta despre “New Love”.

In “New Rules”, Dua Lipa isi expune viziunea despre dragoste, hotarata sa stopeze un cerc vicios in care a cazut. Ea nu primeste inapoi dragostea pe care o ofera, iar acest lucru nu poate continua.

Videoclipul a fost filmat in Statele Unite, in regia lui Henry Scholfield. Povestea lui e spusa de Dua Lipa inconjurata de o gasca de fete, iar camera le urmareste intr-un mod creativ, fara a schimba prea multe cadre.

In sine, “New Rules” suna excelent si, e, fara dubii, o doza perfecta pentru aceasta vara!

Dua Lipa a concertat in Romania zilele trecute, pe 9 iulie, la Neversea (Constanta). A fost pentru prima oara cand britanica a sustinut un concert la noi in tara. Popularitatea ei e in crestere din 2015, de cand a semnat cu Warner Bros. Pana la acel moment, ea inregistra cover-uri ale unor piese celebre si le incarca pe canalul ei de Youtube.