1. header-image

EXCLUSIV. Claudiu Nerghes alias KLYDE, in cursa pentru a reprezenta Romania la Eurovision 2017

   Publicat pe  24 ianuarie 2017 de in categoria - Eurovision 2017

Featured Image

Televiziunea Romana a dezvaluit faptul ca 84 de piese au fost inscrise in cursa pentru Selectia Nationala Eurovision. In plin proces de aflare a lor, virtualteam.ro va dezvaluie in EXCLUSIVITATE inca o piesa inscrisa!

Acum patru zile, label-ul Roton a lansat piesa “Chemistry” interpretata de Claudiu Nerghes alias KLYDE. Chiar daca multi au ascultat-o si au apreciat-o, nimeni nu s-a gandit ca-si va incerca sansa la Selectia Nationala Eurovision. Lansarea a avut si un comunicat oficial, insa nici in acesta nu s-a dezvaluit participarea.

Totusi, asa cum anticipam, “Chemistry” e una dintre cele 84 de piese înscrise, lucru confirmat in EXCLUSIVITATE pentru virtualteam.ro chiar de KLYDE. Compozitia ii apartine artistului, ajutat la productie de Madalin Sichitiu. Are un sound modern si o interpretare super pozitiva si promitatoare. Asa cum spune si titlul, ea vorbeste despre o chimie inevitabila, aceeasi care face ca dragostea sa ramana indiferent de circumstante.

Mai mult de atat, pe langa “Chemistry”, artistul ne-a dezvaluit ca aceasta nu este singura lui piesa inscrisa in concurs. Mai exista si o a doua, integral in limba romana, numita “Defect”, diferita de ceea ce s-a auzit in ultimul timp in Romania. Indiferent de rezultatul de la Selectia Nationala, “Defect” e gandit deja ca al doilea single si urmeaza sa apara in perioada urmtoare.

Claudiu Nerghes alias KLYDE e o mai veche cunostinta de la X Factor, sezonul al treilea, unde a reusit sa obtina 3 de DA cu o interpretare a piesei “This is what it feels like” a lui Armin van Buuren.

Credeti ca are sanse sa reprezinte Romania la Eurovisionul din Kiev?