1. header-image

EXCLUSIV. Stim PRIMA piesa calificata in semifinala Selectiei Nationale Eurovision. Si, SURPRIZA, e de la Global Records!

   Publicat pe  10 februarie 2016 de in categoria - Eurovision 2016

Featured Image

virtualteam.ro anunta in EXCLUSIVITATE ce SUPER piesa e deja in semifinala Selectiei Nationale Eurovision. Ca surpriza sa fie si mai mare, merita sa stiti ca aceasta vine de la Global Records si ca a fost una dintre cele mai cerute piese!

In prima zi a lunii februarie va anuntam in EXCLUSIVITATE pozitia casei de productie Global Records privind Selectia Nationala Eurovision. La momentul acela, va spuneam ca nu exista nicio intentie ca vreo piesa din portofoliul label-ului sa participe la Eurovision. Totusi, pe ultima suta de metri, lucruri au luat o alta intorsatura, iar pozitia a fost schimbata.

In urma valului de incurajari, Global Records a trimis pentru Selectia Nationala super piesa “I’m coming home”, cea mai recenta productie a trupei Vanotek, incurajata pana si de fanii din strainatate sa-si incerce sansa.

Conform informatiilor virtualteam.ro, piesa “I’m coming home” e deja in semifinala, adica e una dintre cele 12 alese. Televiziunea Romana va face acest anunt maine, in cadrul unei conferinte de presa in care vor fi dezvaluiti toti semifinalistii!