1. header-image

“Gangnam style”, record ABSOLUT pe Youtube

   Publicat pe  25 noiembrie 2012 de in categoria - Flash News

Sud-coreeanul PSY l-a detronat pe Justin Bieber si se pregateste sa devina PRIMUL artist cu 1.000.000.000 de vizualizari pe Youtube!

Cu al lui videoclip la piesa “Baby”, Justin Bieber s-a regasit pe primul loc in topul celor mai urmarite materiale din istoria Youtube-ului, pana cand PSY a aparut cu “Gangnam style”. In doar cinci luni de la dezvaluire, videoclipul sud-coreeanului a reusit sa contorizeze peste 810.000.000 de vizualizari, adica peste ceea ce a reusit sa obtina Justin Bieber cu “Baby”, in mai mult de doi ani si jumatate.

Acesta nu este singurul record pe care “Gangnam style” a reusit sa si-l atribuie. Pe langa cel mai vizionat material din istoria Youtube-ului, el a intrat si in Cartea Recordurilor pentru cel mai apreciat material ca numar de like-uri contorizate si se regaseste de asemenea pe prima pozitie in topul materialelor adaugate la favorite.

In medie, “Gangnam style” este urmarit de peste patru mii de ori pe minut si de peste sase milioane de ori pe zi. Asadar, la felul cum evolueaza lucrurile, nu mai ramane decat o chestiune de timp pana cand va deveni si primul material cu un MILIARD de vizualizari pe Youtube. Cat de cool!