1. header-image

“Halo”, cantata MAGISTRAL de o cunoscuta a Melodifestivalen, la 7 ani de la aparitie

   Publicat pe  27 martie 2016 de in categoria - Muzica

Featured Image

Celebra piesa “Halo” a lui Beyonce a fost cantata in Suedia de o cunoscuta a Melodifestivalen! Varianta suna exceptional si v-o prezentam in cadrul acestui articol!

Pe 20 ianuarie 2009, Beyonce lansa oficial piesa “Halo”. Ea a fost extrasa la vremea aceea de pe albumul “I Am… Sasha Fierce”, al treilea din cariera artistei. In tot acest timp, pe Youtube, videoclipul piesei a adunat peste 370 de milioane de vizualizari, fiind in continuare una dintre piesele de referinta ale lui Queen B.

Zilele trecute, in cadrul premiilor suedeze Guldtuben, desfasurate la Stockholm, Molly Pettersson Hammar a interpretat-o exceptional alaturi de un grup de copii. Molly a devenit cunoscuta international ca urmare a participarilor de la cel mai important festival muzical suedez, Melodifestivalen, acela prin care Suedia-si alege piesa pentru Eurovision.

Chiar daca pana acum nu a reusit sa-l castige, participarile ei nu au trecut niciodata cu vederea, ba chiar au ajutat-o sa-si construiasca numele si sa aiba nu doar fani suedezi care sa-i asculte piesele. Desi nici participarea din acest de la Melodifestivalen nu o va trimite in numele Suediei la Eurovision, Molly va fi totusi prezenta acolo pentru Malta. Alaturi de o echipa suedeza, ea a compus piesa “Walking on water”, cea cu care Malta va participa la Eurovisionul din mai, din Stockholm.

Interpretarea “Halo”, la sapte ani de la lansarea lui Beyonce, a venit in sprijinul ideii de anti-bullying, adica impotriva hartuirii repetate, fizice sau mentale, tot mai prezenta in vremurile noastre.