1. header-image

Ilinca Bacila, dupa participarea la Eurovision: “Nu stiam cum sa inchei asta…”

   Publicat pe  14 august 2017 de in categoria - Flash News

Featured Image

Jurnalul Ilincai de la Eurovision s-a incheiat, in sfarsit, cu un ultim episod care aduna toate gandurile in urma nebuniei de la Kiev. Artista a povestit ca nu a realizat acest material mai devreme, pentru ca prea multe lucruri i s-au intamplat si nu stia exact cum sa sune si cum sa arate acest… ultim material!

In timpul Eurovisionului din Kiev, Ilinca Bacila (18) a incarcat pe contul ei de Youtube, Yodelinca, un daily-vlog. 11 astfel de episoade au fost oferite fanilor pentru a vedea cum arata aventura ei si a delegatiei Romaniei la Eurovision.

Artista a povestit ca dupa Eurovision s-a izbit de aceeasi serie de intrebari din partea persoanelor cu care a intrat in legatura, intrebari care sunau in genul: “Cum a fost la Eurovision?”, “E Eurovisionul pe bune?”, “Care a fost tara ta preferata?”, “Cum e viata ta dupa Eurovision?”, “Ai vrea sa mai participi la Eurovision?” sau eterna “Esti intr-o relatie cu Alex?”.

In ultimul material inregistrat ca parte din jurnalul Eurovision, Ilinca a facut si un colaj al catorva piese concurente.

“Partea buna dupa participarea de la Eurovision e ca oamenii incep sa te recunoasa. Si primesti cadouri ­čÖé E amuzant ca ei devin rusinosi atunci cand iti spun ca te-au vazut la Eurovision sau ca arati la fel (sau nu) ca la tv […] Eurovisionul te schimba foarte mult si te ajuta sa cresti ca persoana si ca artist. Nu cred ca cineva care a participat la Eurovision a mai fost aceeasi persoana dupa”, a spus Ilinca in material.

Referitor la o noua participare:

“Nu stiu daca voi mai participa la Eurovision, candva. Nu stiu, poate in viitor. Dar mai mult ca sigur nu in urmatorii trei ani, pentru ca am nevoie de o pauza sa ma recuperez.”

Intregul material a fost inregistrat in limba engleza si poate fi urmarit mai jos!

Ilinca a reprezentat Romania la Eurovisionul de anul acesta, de la Kiev, alaturi de Alex Florea, cu piesa “Yodel it”. Ei au adunat un total de 282 de puncte, au fost pe locul sapte si, totodata, au obtinut cel mai bun rezultat din ultimii sapte ani. Ca rezultat general, “Yodel it” a fost a patra cea mai buna piesa pe care Romania a trimis-o in toata istoria participarii la Eurovision.

In prezent, Ilinca isi promoveaza primul single din cariera solo, “Amici”. Materialul a fost incarcat pe contul casei de discuri Cat Music si a adunat aproape un milion de vizualizari in trei luni de la publicare.