1. header-image

Ilinca dezvaluie noul single “Nu acum”, compus de Irina Rimes

   Publicat pe  12 februarie 2018 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

Incepem saptamana cu SUPER piesa noua lansata de Ilinca, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2017. E deja a doua piesa pe care artista o lanseaza dupa era “Yodel it!”. De data aceasta, Irina Rimes s-a ocupat de rezultat!

Ilinca Bacila, simplu Ilinca sau Yodelinca, asa cum a devenit cunoscuta dupa Eurovisionul din Kiev, acolo unde a reprezentat Romania alaturi de Alex Florea, a dat glas piesei “Nu acum”, super compozitia Irinei Rimes.

“Nu acum” aduce un rezultat sensibil, scos in evidenta de o voce inconfundabila, una din acele voci pe care Romania le-a castigat si cu care se va putea mandri oricand. In constructia piesei este pastrata nostalgia pe care am regasit-o si in precedentul single, “Amici”. Iubirea e, din nou, subiectul piesei, motivul pentru care realitatea o face pe Ilinca sa-si adune maturitatea si sa spuna lucruri nu tocmai confortabile din privinta celui care iubeste.

Artista imparte cadrele din videoclip cu cel care a avut grija de delegatia Romaniei la Kiev. Materialul a fost regizat de Dan Petcan, acelasi care a regizat si videoclipul pentru “Yodel it!”. Rezultatul il regasiti in continuarea acestor cuvinte, cu mentiunea ca va poate tine minute bune rulandu-l din nou si din nou…

La Eurovisionul din Kiev, piesa “Yodel it!”, cantata de Ilinca alaturi de Alex Florea, a adunat 282 de puncte, a fost pe locul sapte si, totodata, a adus cel mai bun rezultat din ultimii sapte ani. Ca rezultat general, “Yodel it” a fost a patra cea mai buna piesa pe care Romania a trimis-o in toata istoria participarii la Eurovision.

In era post yodel, cum vi se pare ca suna “Nu acum”?