1. header-image

Ilinca si Alex Florea, chemarea de la inaltime in videoclipul “Yodel it”

   Publicat pe  21 aprilie 2017 de in categoria - Eurovision 2017

Featured Image

Videoclipul oficial al piesei care va reprezenta Romania la Eurovision 2017 a fost lansat in sfarsit, cu 10 zile inainte ca pregatirile pentru semifinale sa inceapa la Kiev!

Pentru videoclip, Ilinca si Alex Florea au mers la Cluj si au filmat trei zile in regia lui Dan Petcan. Materialul e la inaltime. La propriu si la figurat. Filmarile regasesc, printre altele, Parcul Central, Piata Unirii si cladiri din perimetrul Teatrului National din Cluj.

Mesajul e practic o chemare de la inaltime, lansata intai de Alex si continuata apoi de Ilinca. Persoane aflate in diferite activitati raspund si ele chemarii, astfel ca toata lumea ajunge sus, acolo unde si Romania spera sa ajunga, dupa absenta de anul trecut de la Eurovision.

De cand a castigat Selectia Nationala, “Yodel it” nu a parasit niciodata top 10 in predictiile oferite de casele de pariuri.

La Kiev, tara noastra va concura in a doua semifinala, programata pe 11 mai, alaturi de Macedonia, Malta, Olanda, Serbia, Danemarca, Ungaria, Austria, Irlanda, Elvetia, Estonia, Israel, Bulgaria, San Marino, Lituania, Croatia, Norvegia si Belarus.

 Marea finala va avea loc la doua zile distanta, mai exact pe 13 mai.