1. header-image

Inna in “cel mai sexy videoclip”. J. Balvin apare si el!

   Publicat pe  14 aprilie 2014 de in categoria - + Videoclipuri

inna-cola-song-jbalvin-video

Inna a lansat noul videoclip pentru “Cola Song”. Materialul, realizat in colaborare cu actualul star latino – J. Balvin – e extrem de provocator, dar isi gaseste si unele asemanari cu precedentele videoclipuri lansate de romanca!

S-a sfarsit si asteptarea privind lansarea noului videoclip semnat Inna. De mai bine de o saptamana s-a promovat intens aparitia lui, starnind in special curiozitatea prin dezvaluirea ca e “cel mai sexy/hot videoclip filmat vreodata”. In mare, ideea nu poate fi contrazisa, caci, la fel cum s-a intamplat si in videoclipul “In your eyes”, scenele provocatoare, in prim plan cu Inna, sunt si de aceasta data la indiscretie, chiar mai mult ca in precedentul.

Initial, piesa pentru care s-a realizat acest videoclip a fost numita “Soy latINNA”, insa mai multi prieteni ai artistei carora li s-a oferit spre ascultare au memorat-o ca si “Cola Song”, de aici si decizia finala de pastra acest nume, in detrimentul primei optiuni. Interesant totusi e ca parti bune din piesa sunt de fapt aceleasi cu “Piñata”, lansata oficial la mijlocul lunii octombrie a anului trecut ca imn al petrecerii de absolvire a traditiei “Russ” din Norvegia, loc in care, dupa cum am scris zilele trecute, a fost nominalizata chiar pentru “cea mai buna piesa-russ a anului”.

citeste si: Inna, nominalizata la cantecul anului in Norvegia

Videoclipul, regizat de John Perez, a fost filmat in doua locatii, in Barcelona – in timpul in care Inna a sustinut un concert acolo – si in Costa Rica. John Perez, pe langa faptul ca a mai regizat videoclipurile unor artisti uriasi precum Beyonce sau Shakira, a mai colaborat cu Inna la “Caliente”, “WOW” si “In your eyes”.

La prima vedere, videoclipul pentru “Cola Song” e parca o combinatie intre “Sun is up” – “Caliente” – “More than friends”, atat in privinta cadrelor, a ideii lor, cat si a miscarilor artistei. Prezenta lui J. Balvin nu face altceva decat sa anime atmosfera, dar sa aminteasca si de “Tranquila”, hitul care l-a transformat intr-un actual star latino.

“Cola Song” e prima colaborare intre Inna si J. Balvin. Iata si ce a iesit din asta!

Asteptam parerile voastre despre acest videoclip. Daca v-a placut articolul nostru, nu uitati sa-l distribuiti si sa ne dati LIKE si pe pagina de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutatile postate!