1. header-image

Inna: “Nicoleta Nuca, cea mai buna voce din Romania”. Declaratii si despre noua piesa, One Direction si Justin Bieber

   Publicat pe  21 iulie 2015 de in categoria - Interviuri

Featured Image

Inna a acordat un interviu pentru Utv si a dezvaluit o multime de lucruri interesante, referitoare la noua piesa, la planurile de viitor, la One Direction, Justin Bieber, Nicoleta Nuca si alti artisti din Romania!

La interviuri pentru publicatii din Romania o vedem mai rar, insa atunci cand e prezenta, mereu spune lucruri sincere si interesante. Recent si-a lansat piesa “Bop Bop” alaturi de videoclipul ei, ocazia perfecta de a dezvalui cateva lucruri.

citeste si: Inna, videoclip pentru single-ul care sta sa cucereasca vara

Despre “Bop Bop”, Inna a povestit ca, de data aceasta, a avut grija sa nu aiba probleme cu decorul, tinand seama ca data trecuta s-a trezit cu el in cap.

“Este o piesa foarte diferita de ce s-a auzit pana acum de la Inna. A trebuit sa avem ceva curaj sa o lansam. Eu am venit cu ideea clipului, eu am vrut sa am un clip in care fetele sa defileze pe un catwalk si care sa arate putin fashion, si sa fie fete romance, pentru ca sunt cele mai frumoase […]”

Despre Eric Turner, ea a spus ca:

“Eric este unul dintre producatorii cu care am lucrat de foarte mult si ne-a prezentat prima oara un beat pe care l-am lucrat in Copenhaga. Nu eram decisi daca sa o punem pe album, sa fie single sau sa nu fie single…”

Despre colegii de breasla din Romania, Inna a desemnat-o pe Loredana Groza ca cel mai bun artist in ceea ce priveste show-ul, pe Nicoleta Nuca – cea mai buna voce si pe Horia Brenciu – cel mai carismatic artist, care nu ar trebui sa lipseasca de la nicio petrecere.

Cantareata a mai povestit ca a avut ocazia sa-i cunoasca pe baietii de la One Direction si ca i-a zarit cantand piesa “Cola Song”. Nu le-a propus sa vina in Romania, insa promite ca data viitoare o va face. Referitor la visul ei, ramane acela de a avea o piesa cu Justin Bieber, insa una ceva mai… matura.

Interviul integral, in materialul de mai jos!