1. header-image

Inna, nominalizata la cantecul anului in Norvegia

   Publicat pe  13 aprilie 2014 de in categoria - Flash News

inna-spre-mare-vt

Inna a fost nominalizata de unul dintre cele mai mari posturi de radio din Norvegia pentru cel mai bun cantec al anului!

Romanca a primit aceasta nominalizare pentru piesa “Piñata”, lansata oficial la mijlocul lunii octombrie a anului trecut. Categoria propusa de postul public de radio NRK din Norvegia regaseste piesa romancei in cursa pentru “cea mai buna piesa-russ”.

citeste si: EXCLUSIV. Inna canta imnul petrecerii de absolvire a traditiei “Russ”, din Norvegia

In Norvegia, cea mai asteptata petrecere a anului 2014 continua o traditie “Russ”. Varianta actuala de sarbatoare a inceput in 2005 sub numele “Pyramiden” si a evoluat mai apoi in “Finalen” (2006), “Enemy of the state” (2007), “Surfs Up” (2008), “Stay Fresh” (2009), “Ølympiaden” (2010), “Hoodwinked” (2011), “Tombstone” (2012) si “Cappadocia” (2013).

“Russefeiring” sau “russ celebration” e o sarbatoare traditionala pentru liceenii norvegieni, altfel spus, e o petrecere de absolvire programata la finalul semestrului din primavara. Traditia porneste pe data de 1 mai si tine pana pe 17 mai, atunci cand Norvegia sarbatoreste Ziua Nationala. In toata perioada aceasta, participantii obisnuiesc sa petreaca fara vreo regula, in mod continuu.

Inna concureaza pentru “cea mai buna piesa-russ” alaturi de Club de Norvège, Martin Tungevaag, Adrian Emile & Carl Leon feat M.M.B & Bugge si Ground Rules. Puteti vota piesa romancei aici, pana pe 24 aprilie, atunci cand ia sfarsit perioada de vot!