1. header-image

Inna, performanta URIASA pe Youtube si videoclip cadou, filmat in Costa Rica

   Publicat pe  5 februarie 2016 de in categoria - Flash News Videoclipuri

Featured Image

Inna a lansat un nou videoclip pentru o piesa inclusa pe ultimul ei album. Materialul vine ca un cadou pentru faptul ca 1 miliard de vizualizari au fost contorizate pe contul personal de Youtube, record absolut in palmaresul unui artist din Romania!

Daca vorbim de recorduri, cifre uriase sau performante inca neatinse de un alt artist de la noi din tara, devine lesne de inteles ca facem referire la Inna. Artista s-a obisnuit sa fie numarul 1 si sa-si surclaseze usor concurenta din Romania.

In trecut, a primit un premiu de la Youtube pentru numarul de abonati, iar tot acolo, acum, a reusit o alta performanta incredibila. Propriul ei cont de Youtube si-a rotunjit cifrele si a atins 1 miliard de vizualizari. Asta il face sa fie cel mai vizualizat cont al unui artist roman. Si nu numai! Cu aceasta performanta, Inna a reusit sa-i depaseasca si pe artistii super renumiti, cum ar fi Madonna, Robbie Williams, Fergie, Nicole Scherzinger sau Kylie Minogue.

In semn de multumire pentru sustinerea primita de la fani, artista a profitat de timpul petrecut in Costa Rica si a filmat un videoclip si pentru piesa “Rendez Vous”. Aceasta face parte de pe ultimul album lansat chiar spre sfarsitul anului trecut.

Alte super cifre in online pentru Inna:

  • 12.000.000 de fani pe Facebook
  • 950.000 urmaritori pe Instagram
  • 1.000.000 urmaritori pe Twitter
  • 1.600.000 abonati pe Youtube