1. header-image

Inna, videoclip pentru single-ul care sta sa cucereasca vara

   Publicat pe  13 iulie 2015 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

S-a lansat! Cu versuri usor de retinut si cu un vibe super dependent, noul single Inna e pe punctul sa cucereasca difuzoarele acestei veri!

“Diggy Down” inca se mai aude pe posturile de radio si de televiziune din Romania, insa Inna e pregatita sa-si mai faca simtita prezenta alte luni bune, datorita noului single, proaspat lansat. Cativa dintre norocosi au apucat sa-l auda inainte de lansare si au spus pareri despre felul cum suna, lucru ce a trezit si curiozitatea celorlalti.

Asteptarea a fost spulberata astazi, cand single-ul “Bop Bop” a fost lansat impreuna cu videoclipul oficial. Vorbim despre un videoclip in care Inna schimba numeroase tinute si in care te ameteste pe ritmurile dependente ale piesei.

In “Bop Bop”, Eric Turner (37) apare pe televizoarele retro, intrucat e vocea de pe refren. O noua colaborare interesanta asadar pentru Inna, parca fara limite in modul cum isi continua si isi pastreaza constant ascensiunea. Eric Turner are, de pilda, colaborari cunoscute cu Tinie Tempah, Avicii sau Lupe Fiasco. Lansata in 2010, piesa “Written in the Stars” e una dintre ele.

Cat de repede se va bucura “Bop Bop” de succes, ramane de vazut. Cert este ca are toate ingredientele sa se faca auzita intr-o vara cu mult soare!

Conform ultimelor informatii, Inna va lansa pe data de 24 iulie varianta pentru Japonia a albumului “Body and the Sun”, urmand ca in luna august sa sustina, in aceeasi tara, un turneu de promovare. De asemenea, mijlocul lunii septembrie va aduce lansarea celui de-al patrulea album din cariera, dar si un nou turneu in Mexic.