1. header-image

“Insula” Nicoletei Nuca, plina de SENZUALITATE

   Publicat pe  11 aprilie 2017 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

 Cel de-al doilea videoclip lansat in acest an de Nicoleta Nuca o aduce pe o “Insula” plina de senzualitate. Si nu singura, ci alaturi de NOSFE!

Da, avem o colaborare extrem de interesanta intre doi artisti care s-au bucurat in ultimul timp de un real succes. Nicoleta Nuca si NOSFE sunt pe “Insula”. Nu pe acea intindere clasica de pamant, ci pe cel mai nou single al Nicoletei.

Cei doi si-au unit vocile pentru a descrie o iubire vazuta cu aceeasi emotie si cu acelasi sentiment inflacarat. Videoclipul a fost realizat de SAN si nu-i rapeste Nicoletei Nuca atitudinea de a fi seducatoare si de a transmite din mesajul senzual al piesei.

“Cand pleci”, precedentul single lansat in acest an de Nicoleta Nuca, a venit chiar de ziua ei de nastere. Pana in momentul de fata, acesta a adunat peste 1.500.000 de vizualizari pe contul de Youtube al label-ului Global Records.

“Nu sunt”, primul single de cand artista a semnat cu Global Records a depasit recent 20 de milioane de vizualizari si e inca difuzat la tv si radio.