1. header-image

ISTERIE pe Twitter. VEZI ce trupa e chemata INSISTENT in Romania!

   Publicat pe  27 august 2012 de in categoria - Flash News

Fanii din intreaga lume si-au aratat solidaritatea fata de romani si i-au sustinut pe Twitter in apelul de a aduce in concert la noi in tara una dintre cele mai populare trupe de la ora actuala!

“Romania needs 1D” a stat pret de cateva ore in topul celor mai discutate subiecte la nivel mondial de pe reteaua de socializare Twitter. Subiectul a atins chiar si prima pozitie in urma unei mobilizari fantastice. Fanii din intreaga lume, cunoscatori mai mult sau mai putin ai tarii noastre, au sprijinit dorinta romanilor de a-si vedea favoritii in concert.

Este vorba despre formatia britanica One Direction, formata in 2010 in urma show-ului X Factor din Marea Britanie. Single-ul lor de debut, “What makes you beautiful”, are contorizat pana in clipa aceasta aproape 220.000.000 de vizualizari pe Youtube, iar albumul lor de debut, “Up all night” (2011), a doborat o multime de recoduri. Printre ele, la debut, cel mai rapid vandut album al unei trupe din Marea Britanie (2011), dar si clasarea directa pe prima pozitie a topului U.S Billboard 200, ceea ce a facut ca One Direction sa fie chiar prima trupa debutanta din Marea Britanie, din toata istoria, ajunsa pe cea mai inalta pozitie a mult ravnitului top american.

Isteria One Direction e acum actualitate in Romania la fel cum era si Justin Bieber in urma cu cativa ani. Fanii isi doresc insistent ca cei cinci britanici sa concerteze si la noi in tara, de aici si apelul de pe Twitter. Despre “Romania needs 1D” au vorbit toti fanii One Direction, motivand ca favoritii lor ar merita sa fie vazuti si aici, la fel ca in orice loc in care sunt iubiti.

Speranta romanilor se leaga in principiu de turneul mondial sustinut de trupa anul viitor. Pana acum, britanicii au programate 94 de concerte in perioada 22 februarie – 13 octombrie 2013, insa Romania NU se afla momentan pe lista viitoarelor destinatii 1D.

Voi ce spuneti? Ati vrea ca One Direction sa sustina un concert si in Romania?