1. header-image

Jedward, invitati la finala Eurovision Romania

   Publicat pe  8 martie 2012 de in categoria - Eurovision 2012

E OFICIAL. Televiziunea Romana a confirmat astazi faptul ca trupa Jedward se va numara printre invitatii de la finala Selectiei Nationale Eurovision 2012!

Un zvon pe aceasta tema a circulat toata saptamana, insa pana la vestea oficiala era cumva greu de crezut ca se va si intampla. Trupa Jedward vine totusi la Bucuresti, e anuntul pe care TVR-ul l-a postat astazi pe site-ul tvr.ro/eurovision.

Fostii si actualii reprezentanti ai Irlandei nu vor veni singuri, ci impreuna cu Anggun, reprezentanta Frantei de anul acesta de la Eurovision, dar si cu Hotel FM, reprezentantii nostri de anul trecut. E deja un lucru normal ca la finalele nationale, artistii ce reprezinta celelalte tari sa raspunda pozitiv la invitatia organizatorilor. Romania s-a tot bucurat in ultimul timp de prezenta unor artisti cu care s-a intrecut in competitia Eurovision sau care au devenit deja un nume pentru aceasta competitie. Anul trecut spre exemplu, la finala organizata de Revelion, Johnny Logan, Niamh Kavanagh si Chiara au fost invitatii adusi sa anime Selectia.

Finala Nationala Eurovision 2012 va fi transmisa sambata seara de TVR 1, TVR HD si TVR International, cu incepere de la ora 21:00, iar numele celui care ne va reprezenta in acest an va fi dezvaluit cu putin timp inainte de ora 00:00, in baza punctelor rezultate in urma votului oferit de juriu, respectiv de public (proportie 50% – 50%).

Daca ati ratat piesa cu care Jedward isi incearca norocul in acest an la Eurovision, pana sambata seara o puteti asculta in materialul de mai jos:

Jedward va fi una dintre trupele cu care Romania se va bate pentru un loc in finala, caci si ei vor fi prezenti in semifinala 1. Anggun a scapat de aceste emotii, caci Franta e calificata direct in finala din acest an!

Ce parere aveti de prezenta invitatilor in cadrul finalei noastre nationale?