1. header-image

Jedwarzii au de acum si statui de ceara

   Publicat pe  27 noiembrie 2012 de in categoria - + Flash News

Muzeul statuilor de ceara din Dublin si-a imbunatatit colectia cu imaginea trupei Jedward. Cei doi gemeni au participat la dezvaluirea statuilor dedicate si au stat de vorba si cu cel care le-a realizat!

John si Edward si-au indeplinit un vis. Au statui de ceara langa cele mai importante vedete din intreaga lume, in National Wax Museum din Dublin. Evenimentul a starnit o bucurie de nedescris, iar cei doi gemeni nu au ratat ocazia de a inregistra si un material in stilul caracteristic, direct de la marea dezvaluire.

Ei au stat de vorba si cu PJ, creatorul statuilor, de la care au aflat si cat de greu a fost sa-i contureze in aceasta varianta, in special la expresia fetei. Rezultatul i-a incantat de-a dreptul si a bifat si o premiera. Din toata colectia, John si Edward sunt primii gemeni care vor fi expusi in muzeu!

La final, in discutia cu PJ, baietii i-au acordat calificativul maxim creatorului si i-au indemnat pe toti vizitatorii Dublinului sa mearga neaparat sa-i vada si in varianta… de ceara.

Cum vi se par statuile?