1. header-image

Justin Bieber si Selena Gomez canta despre cum si-ar fi dorit sa functioneze relatia lor, in “Strong”

   Publicat pe  19 octombrie 2015 de in categoria - Muzica

Featured Image

Se stie cum a aparut, dar nu se stiu momentan alte detalii. Cert este doar ca internetul e plin de o noua piesa cantata de Justin Bieber alaturi de Selena Gomez, iar comentariile aduc un pachet serios de intrebari!

Radioul lui Drake, OVO, a difuzat pentru prima oara o colaborare nemaiauzita, intre Justin Bieber si Selena Gomez. Piesa e acum pe internet si poarta titlul “Strong”. Ironic sau nu, cei doi canta despre cum si-ar fi dorit ca lucrurile sa mearga in relatia lor.

Faptul ca piesa nu a fost incarcata oficial nici pe contul de VEVO al lui Bieber, nici pe cel al Selei, a dat nastere unui val de comentarii din partea fanilor. Majoritatea sunt de parere ca piesa nu are nicio legatura cu anul 2015 si ca ea a fost inregistrata pe vremea cand Bieber pregatea lansarea albumului “Journals”, in 2013. Artistul s-a despartit insa de Selena Gomez inainte ca acel album sa fie lansat, de aici acum si discutia ca piesa a fost eliminata atunci intentionat si nu a mai fost facuta public. Cum ramane insa cu versurile piesei?

Selena Gomez si-a lansat pe 9 octombrie noul album, “Revival”, iar piesa “Strong” nu apare acolo. Justin Bieber se pregateste si el de lansarea unui nou album, “Purpose”‘, pe 13 noiembrie. Ramane de vazut daca aceasta piesa va avea vreo legatura cu noul material sau va confirma zvonurile ca ea a fost inregistrata in vremuri mai… bune! ­čÖé

121 total views, 1 views today