1. header-image

Katy Perry, in meciul de basket al vietii, alaturi de Nicki Minaj

   Publicat pe  24 august 2017 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

Katy Perry joaca meciul de basket al vietii si e noul Kobe Bryant care salveaza situatia echipei, in cel mai nou videoclip lansat, “Swish Swish”. Materialul o aduce in prim plan si pe Nicki Minaj, super vedeta de la pauza partidei!

Oficial, “Swish Swish” a fost dezvaluit in varianta audio ca cel de-al treilea single extras de pe albumul “Witness”, proaspat lansat. Dupa versiunea audio, pe contul de VEVO al artistei au fost incarcate versiuni live inregistrate la “Witness World Wide” si “The Voice Australia”. Pe langa acestea, un lyric-video a mai aparut si avandu-o in prim plan pe Gretchen.

La doua zile distanta de versiunea lyric-video, Perry a lansat concursul #SwishSwishChallenge, unde a invitat dansatori sa trimita un video cu ei dansand, in vederea aparitiei in videoclipul oficial.

De acolo si-a facut echipa pentru meciul de basket al vietii. Basketul e, asadar, tema videoclipului “Swish Swish”, regizat de Dave Meyers. Katy Perry e Kobe Bryant al echipei Tigers pe care o conduce. Ii mai are alaturi pe Gaten aka “Tragic Johnson”, cel mai neimportant jucator al sezonului, Jenna aka “The Rainmaker, Christine aka “Shaquille O’Meals”, recunoscuta pentru un consum de 5.7 tacos/minut, Dexter aka “Hair Jordan” si Backpack Kid aka “Pack-Man”, recunoscut din precedentele materiale si cu un scor de minus patru puncte per joc. In timpul in care ii prezinta pe toti, comentatorii partidei se intreaba de unde au fost gasiti. Puterea grupului lor e net inferioara adversarilor de la Sheep dar, chiar si asa, lucrurile iau o alta intorsatura pana la finalul partidei, iar Katy “Kobe” Perry reuseste sa salveaze o partida pierduta deja de la cabine.

In pauza meciului, Nicki Minaj apare ca un superstar si canta partea de rap a piesei. Intregul rezultat a meritat cu certitudine toate asteptarile. Ca sound, “Swish Swish” are toate sansele sa devina o piesa de referinta in repertoriul lui Katy Perry!