1. header-image

“Le-am spus si fetelor”. Asa suna noua piesa Lidia Buble!

   Publicat pe  8 septembrie 2015 de in categoria - Muzica

Featured Image

“Le-am spus si fetelor”. Lidia Buble a lansat in urma cu cateva minute noua ei piesa. Ea s-a auzit pentru prima oara la gala premiilor Media Music Awards, de joi, de la Sibiu!

Lidia Buble colaboreaza in continuare excelent cu Adrian Sina. Acum aproape un an si jumatate, artista lansa alaturi de Adrian Sina piesa “Noi simtim la fel”, care a adunat pe Youtube circa 18 milioane de vizualizari. A fost prima intr-un sir interesant de colaborari.

Adrian Sina a continuat sa semneze muzica si versurile pieselor Lidiei, dovada ca si aceasta noua lansare vine de la Premium Artist, compania lui Sina.

Cantata alaturi de Amira, ea se numeste “Le-am spus si fetelor”. Premiera a avut loc joi, la Media Music Awards, iar comentariile venite au lasat speranta ca piesa se va bucura macar de succesul precedentelor lansate.

“Si vreau sa spun ca mi-a fost dor / Si le-am spus si fetelor / Tremur cand ma atingi usor / Cum o faci, le spun doar lor”, asa suna versurile de pe refren.

Cum va reusi sa evolueze, ramane sa aflam in perioada urmatoare. Pana atunci, nu strica sa dam un play acestui super rezultat!