1. header-image

LIVE pentru piesa preferata a lui Adele, de pe noul album “25”

   Publicat pe  17 noiembrie 2015 de in categoria - Muzica

Featured Image

Cu trei zile inainte de lansarea celui de-al treilea album din cariera, Adele a dezvaluit piesa ei preferata de pe album!

Adele a revenit oficial in industria muzicala luna trecuta. DA! Surprinzator sau nu, doar o luna a trecut de cand Adele a facut auzit pentru prima oara single-ul “Hello, deja istoric.

Artista beneficiaza acum de toata atentia, un motiv in plus fiind si lansarea celui mai nou album, “25”, al treilea din cariera. Doar trei zile au mai ramas pana la aparitia lui, moment prielnic pentru a usura asteptarea si a face o noua surpriza.

Pe contul ei de VEVO a aparut o inregistrare LIVE a unei piese de pe album. Este vorba despre piesa “When we were young”, preferata artistei conform declaratiilor din interviuri, de altfel si singura compusa de ea alaturi de Tobias Jesso Jr si produsa de Ariel Rechtshaid.

La fel ca “Hello”, “When we were young” e un ecou al impacarii si nu face altceva decat sa poarte povestea prin trecut si sa o readuca intr-un prezent in care lucrurile sunt greu de restabilit.

“Let me photograph you in this light / In case it is the last time / That we might be exactly like we were before we realized / We were sad of getting old / It made us restless / It was just like a movie / It was just like a song”, asa suna versurile de pe refren.

Cum suna intreaga piesa, va convingeti ascultand-o in continuarea acestor cuvinte!