1. header-image

Madison Beer forteaza ironia si raspunde cuvintelor goale in cel mai recent videoclip, “Dead”

   Publicat pe  8 august 2017 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

Madison Beer raspunde cu o intrebare ironica poate celei mai comune afirmatii lansate, la un moment, intr-o relatie, atunci cand lucruri au inceput sa nu mai mearga pe aceeasi cale buna.

Madison Beer (18) promoveaza single-ul “Dead”, dezvaluit initial pe 19 mai, intr-o vesiune lyric-video care a adunat pana in momentul de fata aproximativ patru milioane de vizualizari.

“Daca spui ca nu poti trai fara mine, atunci de ce nu esti mort deja? De ce inca respiri?”, asa ar fi traducerea intrebarii din refren pe care artista o tot repeta. Lesne de inteles de aici ca situatia e una comuna, atata pentru fete, cat si pentru baieti, si ca in momente in care unul sau altul se simte ignorat sau lipsit de iubire, cuvinte goale precum “nu pot trai fara tine” isi fac totusi aparitia, fara vreun sens.

Asa cum a declarat si pentru Billboard, piesa e un indemn sa ramai puternic in fata acestor cuvintelor, sa taci si sa nu le dai importanta…

Piesa aduce in stilul Ariana Grande, e catchy si dezvaluie o Madison Beer care arata mai bine ca niciodata!

Madison Beer a debutat la 14 ani cu piesa “Melodies”, dupa ce a fost descoperita de Justin Bieber si a semnat cu managerul lui Scooter Braun.