1. header-image

Continua telenovela. Manel Navarro si EFECTELE frustrarii fanilor spanioli, dupa prima zi de la victoria din “Objetivo Eurovision”

   Publicat pe  13 februarie 2017 de in categoria - Eurovision 2017

Featured Image

La o zi de la momentul in care Spania si-a ales reprezentantul pentru Eurovision 2017, se vad primele efecte ale frustrarii fanilor “Objetivo Eurovision”.

Asa cum va anuntam intr-o articol postat ieri, Manel Navarro a fost desemnat sa reprezinte Spania la Eurovisionul din Kiev. Piesa lui, “Do if for your lover”, a reusit sa se impuna in fata celei interpretate de artista Cat Music, Mirela. Manel a fost doar al treilea in preferintele publicului, insa organizatorii au tinut cont de parerea a trei jurati si l-au desemnat castigator in ciuda acestui fapt. Pe larg, puteti reciti toata povestea in articolul de aici.

Astazi insa, inregistrarea de la finalul selectiei spaniole, avandu-l pe Manel in prim plan interpretand melodia “Do it for your lover”, a ajuns pe contul oficial de Youtube al Eurovisionului. Ca semn de protest, peste 5000 au apasat butonul “dislike”, fata de aproape 2000 care au apasat “like”.

In tot acest timp, melodia a reusit sa adune aproape 100.000 de vizualizari. Din cele mai multe comentarii reiese faptul ca fanii spanioli indeamna ca piesa lui Manel sa nu fie sustinuta la Kiev, din cauza nedreptatii comise. De partea cealalta, nu putini fani din afara Spaniei considera ca “Do it for your lover” e o piesa excelenta, comparata cu cea a Mirelei, fapt care felicita alegerea in ciuda problemei comentate excesiv.

Ramane de vazut in care parte va decide Europa sa se alature. S-ar putea totusi ca alegerea considerata acum “injusta” sa produca o surpriza mare. Din 1995, Spania nu a mai fost pe podium la Eurovision.