1. header-image

Nina Zilli va interpreta piesa “Per Sempre” in finala Eurovision 2012 de la Baku!

   Publicat pe  5 martie 2012 de in categoria - Eurovision 2012

Nina Zilli este artista care si-a castigat dreptul de a reprezinta Italia pe scena de la Baku, anul acesta, la Eurovision, cu a ei “Per Sempre”.

In urma participarii la festivalul San Remo, Nina a fost aleasa sa cante pentru Italia la Eurovision 2012, iar in urma cu cateva ore managerul ei impreuna cu televiziunea RAI, au decis ca “Per Sempre” sa fie melodia care se va auzi pe scena de la Baku.

“Per Sempre” face parte de pe ultimul album al cantaretei, “L’Amore È Femina” si este scrisa de Roberto Casalino si Nina Zilli insasi.

Se pare ca piesa va suferi niste modificari pentru marea finala, precum si traducerea ei partiala in limba engleza. Varianta finala va circula pe internet in perioada urmatoare, moment in care vom reveni si noi cu un update.

Ca si Spania, a carei piesa o puteti asculta aici, Italia va intra direct in finala, pe data de 26 mai. Mai jos puteti asculta varianta in italiana a piesei “Per Sempre”:

“Per Sempre” a fost piesa pe care Nina Zilli a cantat-o si la Festivalul San Remo. Pe atunci inca nu se stia daca varianta aceasta va fi cea trimisa la Eurovision. Se vorba si de posiblitatea trimiterii piesei “L’amore e femmina”, extrasa de pe acelasi album al cantaretei.

 Ce spuneti de piesa Italiei pentru Eurovision 2012?