1. header-image

One Direction la X Factor Romania?

   Publicat pe  4 noiembrie 2012 de in categoria - Flash News X Factor

SURPRIZA DE PROPORTII!!! Desi nu au inclus tara noastra pe lista turneului din 2013, britanicii de la One Direction pot veni in Romania mai devreme decat se astepta toata lumea!

Cea mai noua veste referitoare la venirea baietilor a aparut in cursul zilei de astazi. Fani One Direction au propus pe Twitter echipei de la X Factor sa-i invite pe britanici pentru o reprezentatie in cadrul galelor LIVE. Raspunzatorii contului oficial X Factor au transmis dorinta mai departe si nu au exclus posibilitatea ca acest lucru sa se si materializeze.

Dorinta voastra ca 1Direction sa vina la XFactorRO a ajuns la cine trebuie din echipa XFactorRO! Atat va putem spune!, asa a sunat replica oficiala postata unui fan.

Incantati de idee, fanii romani ai trupei One Direction au creat imediat subiectul “We want 1D on X Factor Romania” si, mai mult de atat, au reusit foarte rapid sa-l propulseze in topul celor mai discutate subiecte la nivel mondial, de pe reteaua de micro-blogging. Ceea ce n-au reusit oficialii show-ului timp de un sezon, au reusit fanii One Direction intr-o prima incercare. E pentru prima oara cand, printr-o atasare, “X Factor Romania” ajunge in atentia intregii lumi. Pana acum, tara noastra a reusit sa fie promovata in repetate randuri, lucru devenit o obisnuita atunci cand venea vorba de fanii romani ai deja celebrei trupe britanice.

Daca dorinta de a canta in cadrul galelor LIVE se va materializa, One Direction va fi a cincea prezenta internationala pe scena X Factor Romania dupa Oceana, Touch & Go, Alexander Rybak si In-Grid. Interesant sau nu, trupa britanica s-a format chiar in urma concursului X Factor, cel din Marea Britanie!

Cum comentati posibilitatea ca baietii de la One Direction sa ajunga in Romania datorita X Factor?