1. header-image

One Direction, mai aproape de Romania

   Publicat pe  7 noiembrie 2012 de in categoria - Flash News X Factor

Antena 1 si organizatorii X Factor tin ca pe jar intreaga suflare directionera. Ziua de azi a mai adus o noutate cu privire la acest subiect, iar sansele ca britanicii sa vina in Romania par a fi in crestere!

Din weekend a aparut ideea ca One Direction ar putea veni in Romania. Fanii romani ai trupei au sugerat organizatorilor X Factor sa-i aduca pe britanici pentru o reprezentatie in gale. Pentru a impresiona pozitiv, ei au creat si un subiect pe aceasta tema pe Twitter, subiect propulsat in topul celor mai discutate subiecte la nivel mondial, de pe reteaua de micro-blogging.

recititi: One Direction la X Factor Romania?

Raspunzatorii contului oficial de Twitter au transmis dorinta mai departe si nu au exclus posibilitatea ca acest lucru sa se si materializeze. La putin timp dupa raspunsul oferit fanilor, pe site-ul concursului a aparut vestea ca Alesha Dixon si Loreen vor fi primele doua artistei invitate in galele LIVE. Alexis Jordan a completat apoi lista, iar sansele ca One Direction sa vina de asemenea ramasesera pe acelasi stadiu.

Astazi insa, Antena 1 a surprins printr-un spot difuzat. A fost vorba despre un spot special, chiar cu membrii trupei One Direction, care salutau Romania si ne indemnau sa urmarim X Factor. Spotul nu vorbea si despre o eventuala prezenta a lor la noi in tara, insa, totusi, sansele ca acest lucru sa se intample par a fi in crestere. Recent, ei au raspuns pozitiv la invitatia organizatorilor X Factor din Suedia si au creat un delir fantastic pe toata durata interpretarii.

Iata si un moment de acolo:

Ramane de vazut daca Antena 1 si organizatorii X Factor vor reusi sa-i aduca pe britanici si in cadrul show-ului din Romania. La fel, ramane de vazut daca o intelegere a fost deja fixata si urmeaza sa fie confirmata intr-un moment de “explozie”…

08.11.2012 – UPDATE!

A aparut si spotul pe internet…

 

PRELUAREA, integrala sau partiala, a continutui este INTERZISA cat timp nu este mentionata sursa, insotita de un link direct catre acest articol!