1. header-image

Paris Hilton feat Lil Wayne, EPIC FAIL sau SUPER colaborare?

   Publicat pe  21 noiembrie 2012 de in categoria - + Muzica

Paris Hilton a revenit in peisajul muzical cu o piesa produsa de Afrojack si cantata in colaborare cu rapper-ul Lil Wayne!

Desi are un album lansat in 2006, Paris Hilton nu si-a cules niciodata succesul de pe plan muzical. Chiar si asa, vedeta a tot insistat. Recent, ea a declarat ca are de gand sa inceapa o cariera de DJ, insa iata ca tot cantatul i-a facut cu ochiul. Ca sa fie sigurata si o eventuala prezenta in topuri, rasfatata blonda a apelat la ajutorul celebrului producator Afrojack.

El i-a compus piesa “Last night” (I wanna bang you) pe care Paris Hilton o canta in colaborare cu rapper-ul american Lil Wayne. Este vorba despre o piesa electro-pop, combinata cu fragmente hip-hop in stilul Weezy. In raport cu imaginea blondei, ideea piesei a reusit deja sa starneasca numeroase controverse, intrucat ea vorbeste despre felul in Paris a petrecut noaptea trecuta.

“I can’t believe what we did last night / I wanna wake up in the morning sun, falling over, telling everyone / I can’t believe what we did last night /I wanna say all my… I had so much fun / I’ll never forget it, telling everyone about last night”, asa suna versurile de pe refren.

Felul in care vedeta canta piesa pare sa fie principala problema. Cel putin asta se poate desprinde din comentariile deja aparute pe Youtube. Numarul aprecierilor negative le depaseste cu mult pe cele pozitive. Practic, nu mai conteaza nici instrumentalul, nici partea lui Lil Wayne. (Re)implicarea vedetei in muzica e un nou motiv de ironie!

Voua cum vi se pare piesa?