1. header-image

PARIURI pentru Eurovision. Suedia castiga, Romania termina pe locul…

   Publicat pe  20 mai 2012 de in categoria - Eurovision 2012

Exact doua zile. Atat a mai ramas pana la startul Eurovision 2012! Prima semifinala, programata marti – 22 mai, ii va avea in linia de start si pe cei de la Mandinga, miza Romaniei din acest an!

“Zaleilah” se va auzi pe scena de la Baku in prima semifinala, acolo unde intra in competitie directa cu tari precum Rusia, Grecia, Islanda, Irlanda, Danemarca, Moldova etc. In urma unei simulari de voturi, conform unei imagini surprinse de delegatia Romaniei astazi la sala de presa, piesa trupei Mandinga poate fi gasita pe pozitia a doua, depasita fiind numai de Rusia.

Eventuala necalificare in finala e ca si imposibila. Tara noastra are avantajul prezentei in prima semifinala, unde tarile contracandidate sunt cotate cu sanse mai mici decat cele prezente in semifinala a doua. Casele de pariuri dau clar castigatoarea Eurovision de acolo (n.r. – S2).

Romania, in continua urcare!

Initial, Romania era cotata cu sansa a 11-a la castigarea Eurovisionului din acest an. Lucruri insa nu au ramas asa si s-au tot schimbat odata ce Mandinga a pornit in turneele de promovare. Primul punct din “evolutie” a fost turneul din Amsterdam (Olanda),  acolo unde formatia noastra a impresionat si i-a facut pe multi sa creada ca va fi adevarata castigatoare.

Impresiile bune au venit si din Azerbaijan, imediat ce Mandinga s-a alaturat celorlalti contracandidati. Asta a determinat casele de pariuri sa coteze Romania ca a sasea favorita la castigarea concursului, la egalitate cu Islanda. Altfel spus, daca cineva crede ca “Zaleilah” va fi castigatoarea Eurovisionului din acest an, va primi de 16/21 de ori miza pariata.

Totusi, cine castiga?

foto: eurovision.tv

Orice alta castigatoare decat Suedia, va fi o reala surpriza. Suedia, prin Loreen si a ei “Euphoria” a devenit inca de la selectie principala favorita la castigarea Eurovisionului. Cota pentru acest lucru e mai mica si decat cea avuta de Alexander Ryback la castigarea Eurovisionului din 2009!

Pe atunci, norvegianul se distantase fara drept de apel de ceilalti concurenti, iar sansele ca el sa nu castige competitia erau ca si imposibile.

Loreen sta mai bine chiar si in conditiile astea. In schimbul mizei ca ea sa castige, nu se poate primi decat (maxim) de doua ori valoarea pariata (v.p), diferenta uriasa fata de urmatoarea clasata, Italia (7/8 din v.p)

TOP 5 la caselor de pariuri arata cam asa: 1 – Suedia, 2 – Italia, 3  – Rusia, 4 – Serbia, 5 – UK, urmat de Romania si Islanda, care ocupa aceeasi pozitie, 6.

Mai jos aveti piesa Suediei, “viitoarea castigatoare” a concursului Eurovision!

Ce parere aveti de toate astea?