1. header-image

Piesa lui Francesco Gabbani, primita EXCELENT dupa castigarea festivalului de la Sanremo

   Publicat pe  13 februarie 2017 de in categoria - Eurovision 2017 Flash News

Featured Image

Franscesco Gabbani continua sa adune toti laurii dupa castigarea festivalului de la Sanremo. Piesa lui e primita excelent, bifeaza succes dupa succes, rastoarna cifre pe Youtube si e cea mai descarcata pe iTunes si Spotify!

Francesco Gabbani a castigat sambata, 11 februarie, cea de-a 67-a editie a uriasului festival Sanremo. Dupa victorie, Francesco a declarat la conferinta de presa ca va accepta si sa reprezinte Italia la Eurovisionul din Kiev, sansa oferita de organizatori, in fiecare an, castigatorului.

Piesa cu care Francesco Gabbani a castigat Sanremo si cea pe care Italia o va trimite in acest an la Eurovision, “Occidentali’s Karma”, se bucura de un real succes. La doar cateva minute dupa castigarea Sanremo, pe Youtube, pe contul de Vevo al artistului, videoclipul piesei depasea putin cifra de un milion de vizualizari. Astazi insa, cifra a ajuns la peste 7 milioane de vizualizari, iar cresterea continua sa fie una fantastica, de la ora la ora.

De asemenea, “Occidentali’s Karma” e prima in descarcarile de pe iTunes si Spotify Italia.

Pe Vevo, cel mai vizionat videoclip al lui Gabbani are putin peste 10 milioane de vizualizari, insa videoclipul are un an de la postare.