1. header-image

Primiti colinda? Va colindam cu CRACIUNITELE SEXY!

   Publicat pe  25 decembrie 2011 de in categoria - Christmas

Asa cum v-am promis si cum mereu ne tinem de promisiune :D, mai jos aveti 10 dintre cele mai frumoase colinde, de la cele mai frumoase Craciunite, care nu s-au ferit sa aduca ceva nou… traditionalului!

Extremista din capul listei este cu siguranta Lady Gaga. Pe langa stilul sau nonconformist, Gaga a uimit intreaga lume atunci cand a venit cu ceva traditionalist. Ea a adaptat la stilul ei colindele, iar materialul dedicat sarbatorilor, “A very Gaga Holliday”, prezinta o Gaga serioasa si emotionata de luna lui Craciun. De aici, pentru voi am selectat “White Christmas”:

Am continuat cu cea care a intrecut un record vechi, cu cele 5 extrase de pe ultimul album, Katy Perry, o artista ce si-a afisat partea copilaroasa pe scena pentru si  ne-a lasat pentru Decembrie  “Have yourself a Merry Christmas”.

Diva Beyonce sau King B, cu siguranta nu poate fi intrecuta atunci cand vorbim de emotia cu care poate transmite spiritul Craciunului, iar Rihanna, cantareata din Barbados, de asemenea nu-i de ratat cand ii “fura” caciula lui Mos Craciun si se alatura spiritului de sarbatoare:

Sa nu uitam de cele mai “mici”, cele trei staruri Disney, Selena Gomez, Demi Lovato si Miley Cyrus, care il asteapta pe Mos Craciun si ne aduc in dar trei dintre cele mai frumoase colinde: “Winter Wonderland” , “Rockin’ around the Christmas Tree” si “Wonderful Christmas Time”:

Din scena nu putea lipsi Mariah Carey, o diva care isi arata modul splendid de interpretare. Momentul sau cel mai relevant pare sa fie fara discutie “All I want for Christmas”:

Va mai surprindem pe final cu un moment poate neasteptat, de la Jessie J:

Iar BONUS pentru ce va urma… o super interpretare de la Anda Adam:

Cititi, tot din MARATON: