1. header-image

“Iubirea schimba tot”, HIT instant de la Andra, prima ei balada dupa mult timp

   Publicat pe  16 februarie 2016 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

HIT automat pentru noul single lansat de Andra! Un look schimbat, o balada mult asteptata si o poveste sensibila – acestea sunt noutatile care au cucerit deja fanii!

La Andra, desi am tot auzit in ultimul timp piese care au sunat bine si care s-au bucurat de succes, parca acum e acel moment cand poti spune ca lucrurile sunt, imbucurator, cu o treapta si mai sus. Acum, cat de sus mai poate ajunge Andra, e greu de anticipat. Cert este doar ca fiecare lansare a ei bifeaza un HIT instant.

Asa se intampla si cu “Iubirea schimba tot”, ultimul lansat. El vine din studioul HaHaHa Production si are o poveste extrem de interesanta. Conform artistei, Smiley a fost cel care i-a propus piesa crezand ca i s-ar potrivi cel mai bine. In istoria recenta, Andra nu are single-uri produse la HaHaHa Production. Precedentul ei single, “Niciodata sa nu spui niciodata” (feat Cabron), a fost compus de Marius Moga si de echipa de la DeMoga.

Noutatea de data aceasta a marcat o bucurie in randul fanilor, care-si doreau de mult timp sa auda o balada puternica.

“E o piesa cu un mesaj special si puternic in care eu cred ca fiecare se poate regasi intr-un fel sau altul. Imi plac mult versurile, sunt sensibile si spun o poveste frumoasa, de suflet. Eu chiar cred ca iubirea schimba tot, schimba suflete, vieti… Cred ca iubirea vindeca rani si implineste oameni. In plus, la nivel muzical, ma bucur ca e o piesa lenta, stiu ca fanii asteptau asta de la mine si ma bucur ca le pot oferi melodia aceasta drept cadou”, a spus artista conform protv.ro.

Videoclipul single-ului a fost filmat la Buftea in regia lui Alex Ceausu. El transpune povestea de iubire a unui cuplu real chiar si in viata de zi cu zi. Andra apare cu un look nou, inedit, si pluseaza la capitolul emotie. Un material pe care vi-l recomandam si pe care suntem siguri ca-l puneti apoi pe replay 🙂