1. header-image

RECOMANDARE! Piesa inceputului de 2018, o combinatie intre Sam Smith si James Arthur

   Publicat pe  15 ianuarie 2018 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

O combinatie intre Sam Smith si James Arthur da piesa acestui inceput de an. In cazul in care nu ati apucat deja sa o ascultati, virtualteam.ro va recomanda sa-i gasiti cat mai repede loc in playlist!

“You Are The Reason” se numeste super piesa acestui inceput de an. Calum Scott i-a dezvaluit videoclipul oficial in chiar a cincea zi din 2018, initial piesa fiind interpretata live la mijlocul lui noiembrie 2017, la Abbey Road Studios.

Calum Scott e un artist originar din Marea Britanie. In varsta de 29 de ani, el s-a remarcat in 2015 ca participant la “Britain’s Got Talent”, iar acum, vocea si stilul pe care-l abordeaza sunt comparate cu Sam Smith si James Arthur.

2018 a inceput excelent pentru el si are toate motivele sa creada ca abia acesta este adevaratul inceput. Artistul si-a programat in acest an lansarea albumului de debut, care va include si precedentele doua single-uri lansate, “Dancing on My Own” si “Rhythm Inside”.

“You Are The Reason” a cucerit deja si a adunat pana acum aproape 14 milioane de vizualizari pe Youtube, fiind videoclipul cu cele mai multe vizualizari, dintre toate materialele lui incarcate acolo. Videoclipul a fost filmat pe strazile din Kiev (Ucraina) si-l surprinde pe artist la pas, martorul sensibilitatii si bucuriei celor din jurul lui.

Asculta si versiunea live, initial dezvaluita!