1. header-image

Romania, pozitie NEMERITATA la Eurovision. VEZI pe ce loc a terminat Mandinga!

   Publicat pe  27 mai 2012 de in categoria - Eurovision 2012

Desi s-a aflat in topul favoritilor, Romania a terminat pe un loc NEMERITAT editia din 2012 a concursului Eurovision!

Piesa “Zaleilah”, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2012, s-a facut auzita la ora 23:06, ora Romaniei. Tara noastra a fost a 14-a intrata in concurs, imediat dupa ce gazdele-si prezentasera propunerea lor. Din fericire, Mandinga nu s-a mai confruntat cu nicio problema, astfel ca prestatia a fost PERFECTA, pur si simplu!

La fel ca in semifinala de marti, tot numai de cateva minute am avut nevoie sa ne vedem numele tarii si al trupei reprezentante in topul celor mai discutate subiecte de pe Twitter. A fost chiar mai bine decat in semifinala!

Atat “#Romania” cat si “Mandinga” s-au aflat pret de cateva minute bune in top 3, “#Romania” devansand chiar si subiectul principal “#Eurovision”. (foto stanga)

Din pacate, nimic nu anunta ceea ce urma sa se intample. Pana si clasarea in top 10 a ramas doar un vis pentru “Zaleilah”. Cu extrem de putine puncte primite de la cele 43 de tari care au avut drept de vot in finala, Romania a terminat Eurovisionul pe locul al 12-lea, sub Moldova chiar.

Doar 71 de puncte s-au contorizat la final in contul trupei Mandinga, un rezultat total sub asteptari in ciuda calculelor, sanselor si prestatiei avute. Daca putem avea vreo consolare, aceea ar fi ca tari precum Norvegia, Marea Britanie, Franta, Irlanda, Ucraina au terminat in spatele nostru!

Concursul Eurovision 2012 a fost castigat de Loreen si a ei “Euphoria”, reprezentanta Suediei. Ea a fost si marea favorita inainte de startul oficial. Cota ca Suedia sa-si adjudece trofeul Eurovision 2012 a ajuns in ziua finalei la “1”, lucru mai mult decat evident in ceea ce urma sa se intample!

O poveste mai ampla referitor la ce tot ce s-a intamplat in finala Eurovision 2012 gasiti maine aici pe virtual-team.is-great.net! Pana atunci, sa revedem prestatia Romaniei si sa felicitam sincer trupa Mandinga pentru modul cum s-a descurcat!