1. header-image

Romania, subiect principal de discutie datorita trupei One Direction

   Publicat pe  9 septembrie 2012 de in categoria - Flash News

S-au ales recent cu 3 VMA-uri si, datorita lor, Romania a ajuns iarasi subiect principal de discutie pe reteaua de socializare Twitter!

Mai exact, datorita fanilor parca mai numerosi pe zi ce trece. Vorbim de One Direction, deja celebra trupa britanica super apreciata si in Romania. Dupa ce la sfarsitul lunii trecute, subiectul “Romania needs 1D” a ajuns in premiera pe prima pozitie in topul celor mai discutate subiecte de pe Twitter, fanii romani, ajutati de “intreaga armata directionera”, au propulsat din nou tara noastra in atentia discutiilor de interes mondial.

De data aceasta subiectul “Romania is proud of 1D” (Romania este mandra de 1D) a stat minute bune in top 10. Evolutia lui a alternat pe masura ce fanii din intreaga lume au fost convinsi sa sustina demersul romanilor…

De unde a venit sustinerea?

La fel ca data trecuta… de peste tot. Ideea predominanta a fost aceea ca familia One Direction se sustine indiferend de locul in care se gaseste! Iata si cateva dintre mesajele strainilor:

One Direction, 3 VMA-uri castigate recent

Unul dintre motivele pentru care si fanii romani sunt mandrii de One Direction e recenta performanta de la premiile MTV Video Music Awards (VMA). Baietii au reusit sa plece acasa cu trofeele pentru “Cel mai bun videoclip pop”, la piesa “What makes you beautiful” si “Cel mai bun artist nou”. De asemenea, la aceeasi gala, fanii directioneri au contribuit decisiv si au mai trecut in cont un trofeu de partea favoritilor. In lupta cu Justin Bieber, Beyonce, Carly Rae Jepsen si Gotye, acestia au adus trupei One Direction si trofeul pentru “Cel mai distribuit material de pe reteaua de socializare Twitter”, tot la piesa “What makes you beautiful”.

Cu cele trei premii castigate, britanicii de la One Direction au fost artistii cei mai premiati ai galei. In spatele lor s-au clasat Chris Brown si M.I.A, fiecare cu cate doua trofee castigate!

Alte stiri, pe scurt…

  • Baietii se pregatesc de lansarea celui de-al doilea album din cariera lor muzicala. El va purta titlul “Take me home” si este programat sa se lanseze pe data de 12 noiembrie.
  • “Live While We’re Young”, primul single inca nedezvaluit de pe noul album a doborat deja un record, fiind “cel mai bine vandut single din istoria pre-order”. Lansarea lui va avea loc in urmatoarele 21 de zile, adica pe data de 30 septembrie.
  • Turneul mondial din 2013 a primit noi actualizari. Britanicii au ajuns deja sa aiba programate peste 100 de concerte in perioada 22 februarie – 13 octombrie 2013, insa Romania NU se afla pe lista viitoarelor destinatii.
  • “Gangnam style” e cunoscuta si de Niall, Zayn, Liam, Harry si Louis. Iata cum se distreaza baietii pe cea mai tare piesa a momentului!

One Direction s-a format in 2010 in urma show-ului X Factor din Marea Britanie. Single-ul lor de debut, “What makes you beautiful”, are contorizat pana in clipa aceasta aproape 230.000.000 de vizualizari pe Youtube, iar albumul lor de debut, “Up all night” (2011), a doborat o multime de recoduri. Printre ele, la debut, cel mai rapid vandut album al unei trupe din Marea Britanie (2011), dar si clasarea directa pe prima pozitie a topului U.S Billboard 200, ceea ce a facut ca One Direction sa fie chiar prima trupa debutanta din Marea Britanie, din toata istoria, ajunsa pe cea mai inalta pozitie a mult ravnitului top american.

Ce spuneti despre toate astea?