1. header-image

Ruby, expresiva si din nou cu atitudine in videoclipul care era sa o trimita la inchisoare

   Publicat pe  5 septembrie 2017 de in categoria - Videoclipuri

Featured Image

Dupa ce in precedentul single isi diviniza iubitul si povestea cum cade in pacat din cauza lui, in noul single, lansat in urma cu doar cateva minute, Ruby canta despre o despartire si intoarce totul la 360 de grade. Din cauza videoclipului, ea era sa fie si arestata!

Cel mai nou single lansat de Ruby poarta numele “Adevar sau minciuna” si a fost compus de Papu si Vladut din trupa Zero. Artista a decis ca piesa i se potriveste ca o manusa si a acceptat imediat sa o lanseze. Ca gen, ea aminteste de piesele “De la distanta”, “Luptatoare” sau “Nu caut iubiri”, acolo unde a plusat la expresivitate si atitudine fata de experiente deloc confortabile.

Responsabilul videoclipului “Adevar sau minciuna” este Roman Burlaca, deja parca cel mai cautat si apreciat nume de regizor din peisajul muzical romanesc. Referitor la videoveclip, Ruby a povestit ca era sa fie arestata impreuna cu toata echipa de filmare, intrucat filmarile s-au desfasurat pe Isola Bella, in Italia, iar ultima scena in care ii da lovitura de gratie iubitului din videoclip nu trebuia realizata acolo, caci apa era de maximum 50 de centimetri.

Libertatea lor a fost negociata, conform declaratiilor, undeva la doua – trei ore, iar “Adevar sau minciuna” vine acum ca un nou material capabil sa adune alte milioane bune de vizualizari in dreptul artistei!

Precedentul single lansat de Ruby, “Soare patrat”, a aparut acum trei luni si a adunat peste 13 milioane de vizualizari.